Kosmetická školka - Rozcestník

Sledovali jste náš seriál Kosmetická školka a je vám líto, že to nenajdete někde pěkně pohromadě? Chtěli byste to ukázat kamarádce, která si ještě pořád myslí, že přírodní kosmetika se pozná podle zeleného obalu? Potřebujete rychle vysvětlit příbuzným, že nejste pošahaná lesana, ale jen vám jde o zdraví vaše a celé planety? Pak rozhodně využijete tento rozcestník, který vás postupně navede na všechny díly Kosmetické školky a vy tam budete mít pohromadě všechny informace, které o přírodní kosmetice do začátku potřebujete.

Jak a čím začít a proč vlastně Kosmetická školka vznikla a na co se můžete těšit se dozvíte v prvním díle s originálním názvem ZAČÍNÁME.

Kosmetiku většinou nakupují a zajímají se o ni ženy. A ženy, jak známo, často nevědí, co chtějí, ale nedají pokoj, dokud to nedostanou. Jak si udělat pořádek v tom, co tedy vlastně chcete a k čemu směřovat svoji pozornost se dozvíte v díle VÍTE, CO CHCETE? Slibujeme, že pak už budete mít jasněji. Minimálně v kosmetice. 

A teď už přituhuje. Kosmetika není totiž jen zkoušení voňavoučkých krémů a heboučkých sér, ale také luštění mikroskopických písmenek, která nám - nejčastěji latinsky - sdělují, co všechno v tom heboučkém séru najdeme. Jestli je heboučké díky arganovému oleji nebo silikonu. Jestli platíte za vodu s glycerinem nebo elixír plný aktivních látek. Kdo se vyzná v INCI, toho už nikdy nikdo nenapálí. A co vy - UMÍTE ČÍST SLOŽENÍ?

A když jsme u toho složení, jsou skupiny ingrediencí, které jsou spíše funkční, než že by se jednalo vyloženě o aktivní látky. V produktech je chceme nebo potřebujeme, ale často znamenají jistý kompromis, který musíme udělat mezi uživatelskou příjemností a 100% čistým složení. Ponořit se takto hlouběji do složení už je pro někoho vyšší dívčí, ale stojí to za tu námahu. Pak totiž při pohledu třeba na šampon velmi rychle zjistíte CO TO TAM PĚNÍ. Nad libou vůní krému už nebudete muset váhat, jestli JE TA VŮNĚ PŘÍRODNÍ. Budete vědět, jak s produktem zacházet a nebude se muset prodavačky ptát A NEZKAZÍ SE TO?

Daleko snáz si pak vyberete pro sebe ten pravý produkt a nezaplavíte si koupelnu zbytečnostmi, přestože z toho výběru mezi DENNÍ, NOČNÍ, SÉRUM OČNÍ se vám dělají mžitky před očima. A konečně také vyluštíte tu největší hádanku přírodní kosmetiky a sice, jestli si vybrat OLEJ NEBO KRÉM.

A protože největší podíl našeho sortimentu a náš zamilovaný produkt jsou rostlinné biobarvy na vlasy, věnovali jsme jeden celý díl školky právě jim. Až si ho přečtete, tak budete mít odpověď pro každého, kdo se zeptá A NEBUDU TO MÍT ZELENÝ?

A to je prozatím konec. Školku jste úspěšně absolvovali. Vysvědčení u nás nedáváme, protože účelem nebylo dostat jedničku, ale ukázat vám, jak si v džungli přírodní kosmetiky poradit, vybrat si to pravé, neutratit zbytečně moc a nenechat se napálit. Tak směle na nákupy :-) Online, samozřejmě ;-)

CosmetikaBio

Zpět do obchodu