5 důvodů, proč si v karanténě začít barvit vlasy přírodně

Už je vám to dlouhé a rádi byste se vrátili zpět k normálu? Toho se ještě asi chvíli nedočkáme. Ale můžeme si zatím po kousíčkách vnášet do života zpestření, na která dříve třeba nebyl čas nebo jsme z toho měli trochu obavy. A zrovna přírodní barvení vlasů je něco, k čemu je karanténa obzvlášť vhodná. Proč zrovna teď a jaké benefity vás čekají?

Kadeřnictví jsou zavřená. Nikdo neví, kdy je otevřou. Navíc pak budou všichni najednou potřebovat udělat vlasy, takže čekačka bude horší než na nový model ajfounu. Naučíte-li se barvit si vlasy sama, budete jednou pro vždy osvobozena od závislosti na kadeřnictví, což se vám bude při další pandemii hodit. 

Vyberete si bez problémů online. Nepotřebujete žádné vzorníky, nic. Stejně nikdy nesedí. Abyste si dobře vybrali přírodní barvu, musíte vědět, jak funguje a jak se tedy bude chovat na vašich vlasech. Pak dokážete efekt odhadnout podle složení konkrétního odstínu. 

Je to daleko zdravější. Teď je přesně doba, kdy se vyplatí dbát o prevenci a nezatěžovat tělo a imunitní systém zbytečnými škodlivinami, kterých jsou konvenční barvy plné. Přírodní barvy CosmetikaBio jsou plné prospěšných bylin, které opečují nejen vlasy, ale hlavně pokožku. Kůže je aktivní součástí imunitního systému, dbejte dobře na to, jak se o ni v současné době staráte.

Větší tolerance k chybám. Možná hned na poprvé netrefíte odstín, nepovede se vám dokonale nanést barvu všude na hlavě nebo si omylem obarvíte víc kůže, než je záhodno. Není to příjemné, ale aspoň víte, jak na to příště. A teď jste buď zavření doma nebo má každý úplně jiné starosti než řešit vaše vlasy. Jinými slovy - nikdo si toho nevšimne.

Je to zábava! Možná vám to vždycky přišlo složité, ale ono to tak vůbec není. A když chcete, dost si s tím vyhrajete. Do přírodní barvy totiž můžete přidat spoustu různých věcí a tím vylepšit její vlastnosti. Můžete mixovat odstíny dohromady. Můžete obarvit i děti, protože přírodní barvy jsou nejen neškodné, ale dokonce pokožce prospěšné. A než zase začne škola, tak to dětem nejspíš vybledne nebo se rovnou vymyje. A i kdyby ne, platí to, co v předcházejícím bodě - ve škole budou mít všichni dost jiných starostí než řešit, že vaše rozkošná blondýnečka je najednou zrzka.

CosmetikaBio

Zpět do obchodu