Podzim ve vašich vlasech

Počasí hlásí, že léto je definitivně pryč. Ale i podzim a babí léto má své kouzlo a proč ho nevyužít v péči o naši krásu. Pokud totiž něco přírodní barvy na vlasy dokáží naprosto skvěle, tak ladit s podzimem.

Péče především

Po létě jsou vlasy často v dost žalostném stavu. Slunce, chlorovaná voda, slaná voda, klimatizace, nedostatek spánku...To vše vlasy namáhá, vysušuje a pokožce to taky dvakrát neprospívá. Podzimní péče by se tedy měla nést v duchu hluboké regenerace a na tu jsou přírodní barvy jako stvořené.

Přírodní barvy CosmetikaBio totiž opravdu neslouží pouze k obarvení vlasů. Dá se skoro říct, že barva je spíš žádoucí vedlejší efekt. Ten největší přínos je v ozdravení vlasů a vlasové pokožky. Jaké byliny barvy obsahují se můžete podrobně dočíst v tomto článku. Neobsahují totiž jen hennu a indigo, ale spoustu další, vlasům prospěšných ajurvédských bylinek v bio kvalitě, díky kterým vaše vlasy pokvetou zdravím. S čím vším vám přírodní barvy CosmetikaBio mohou pomoci?

  • Zlepšují celkový stav vlasů a vlasové pokožky
  • Omezují nadměrné maštění vlasů
  • Zlepšují prokrvení vlasových cibulek a tím i výživu vlasů
  • Pomáhají odstranit lupy a zklidňují podrážděnou pokožku hlavy
  • Zmírňují vypadávání vlasů a podporují růst nových
  • Omezují lámavost vlasů a třepící konce
  • Přidají vlasům objem a vysoký lesk

Podzimní nálada

Přírodní barvy pak samozřejmě umějí doladit podzimní náladu i barevně. Protože podzimní tóny - to je to, co přírodní barvy na vlasy svedou nejlépe. A nemusí to být jen ohnivá rezavá, jakou svede čistá henna. Podzimní příroda kouzlí i s hnědou kůrou stromů nebo zlátnoucími stébly trav. Přenést toto kouzlo do vlasů, to žádná chemie nedokáže. Té jiskry, života a přirozenosti dosáhnete opravdu zase jen s přírodou.

Ať už chcete podpořit svoje přirozeně zlaté vlasy naší Zlatou blond, prohloubit svůj tajuplný původ pomocí Tmavě hnědé nebo dodat šťávu díky Kaštanově červené, vždycky si vyberete. A co je nejlepší - můžete barvit jak často chcete, odstíny míchat dohromady a vytvářet si pak barvu přímo na míru vaší náladě. Podzim nemusí být obdobím deprese a chřipek. Proměňte ho na období krásných zářivých vlasů a uvidíte, že taková změna prozáří celý váš život.

Chcete si vybrat tu svoji? Pak zamiřte rovnou do eshopu!

CosmetikaBio

Zpět do obchodu