Vybarvěte se na svátky přírodně

Blíží se svátky a tak chceme, aby svátečně vypadaly nejen naše interiéry, ale i exteriér. Ne nadarmo dělá každá druhá kosmetická značka vánoční limitované edice čehokoliv a většinou v barvách, které bychom měli zbytek roku tendence kropit svěcenou vodou. Ale pokud jedete na přírodní vlně, tak vás možná až na takové divočiny neužije. Ale i tak byste rády něco speciálního. Něco, co do vašeho vzhledu vnese novou jiskru.

Přidejte vlasům vánoční lesk

Vyloženě měnit barvu vlasů asi není úplně nejlepší nápad, ale samozřejmě se k tomu svátky nabízejí. Ale i v případě, že chcete zůstat u svojí a jen ji něčím vylepšit, se vám nabízí dost možností.

  • Chcete přidat trošku měděného lesku? Vyzkoušejte Jahodovou blond, pokud máte tmavší hnědé vlasy, tak Měděnou hnědou. Obojí dodá objem, lesk a lehký měděný nádech. Jahodová blond se navíc snese i s odbarvenými vlasy, ale pozor, barva nebude dočasná, ale už vám v nějaké podobě zůstane.
  • Chcete naopak být za ledovou královnu? Hodně tmavým vlasům dodá studený, až modrý lesk odstín Violet. Teplé tóny dokáže také stáhnout Popelavá blond nebo Pšeničná blond. Obě jsou skvělým pomocníkem, pokud vám barva vyšla příliš do tepla a vám se to nelíbí.
  • Chcete jen lesk a objem? Pak je tady cassia, která vám tohle (a ještě mnohem víc) zajistí. Nebo zvolte odstín co nejpodobnější vaší vlastní barvě.

Opečujte pleť tím nejlepším

Kombinace vrtkavého počasí, klimatizace v místnostech a stresu před svátky dovede nadělat na pleti pěknou paseku. Pokud se tomu chcete vyhnout, nemusíte hned měnit celou svoji pleťovou péči za novou. Stačí chytře přidat jeden produkt, který vám tohle všechno pomůže vyřešit. A takovým produktem je olejové sérum. Ale nespokojte se s kdečím, jsou přece svátky. A taky chcete, aby to něco dělalo, protože smíchat tři oleje zvládnete i sami doma.

Olejové sérum i+m Age plus neobsahuje pouze za studena lisované oleje jako meruňkový, avokádový, arganový nebo makadamiový, které pleti dodají živiny a obnoví její ochrannou bariéru. Obsahuje i skvalen, díky kterému je olej jednak krásně heboučký a vyhlazující. Ale skutečnou hvězdou je pak slaměnkový éterický olej, který patří mezi ty nejluxusnější složky přírodní kosmetiky. A zcela právem. Jednak je dost složité ho získat, ale hlavně má skvělé účinky.

Éterické oleje mají úplně jinou strukturu než oleje rostlinné, vlastně se o oleje vůbec nejedná. Díky tomu fungují jinak, protože pronikají pokožkou přímo do krevního řečiště a jejich účinky jsou pak několikanásobně vyšší než je tomu u jiným ingrediencí. Nepůsobí ale jen na fyzické rovině, ale také aromaterapeuticky, a to i v případě, kdy je ho v produktu jen troška (u éterických olejů zvlášť platí, že méně je více). Slaměnkový olej je pak jeden z nejlepších anti-age olejů, protože doslova rozproudí v pleti novou energii, ať už se jedná o regeneraci, prokrvení nebo zásobování pleti živinami. Na psychické úrovni pomáhá slaměnka výrazně proti bolestem hlavy, migrénám, depresím a uvolňuje napětí.

Olejové sérum lze používat buď jako samostatnou péči na den a/nebo noc nebo přidat pár kapek pod běžný denní krém. Nikdy ale nezapomínejte na to, že olej by měl přijít na mírně vlhkou pokožku, aby se co nejlépe vstřebal.

Barvičky!

Ani na dekorativní kosmetiku nemusíte zapomenout, i když jste spíš pro nenápadný luxus než okázalý třpyt. A proto je tady přírodní dekorativka Cosm´etika! Lehoučký BB krém, který se přizpůsobí tónu vaší pleti a jako bonus obsahuje koloidní stříbro? Rozzáří vaši pleť nejen na Vánoce a jako bonus ji ještě ošetří a ochrání před dalším vysoušením.

Pokud máte pocit, že jste po létě trochu vybledlá, tak je nejvyšší čas vyzkoušet novou tvářenku. Zima snese i hlubší odstíny, takže univerzální Baby pink klidně vyměňte za výraznější Rose petal. A klidně se pusťe i do konturování a doplňte tvářenku bronzerem. Který obsahuje třeba kakaový prášek, takže místo ujídání cukroví se můžete malovat :-)

A protože oko je okno do duše, tak zrevidujte i svoji zásobu očních stínů, jestli náhodou nepotřebuje na svátky trochu oživit. Třeba kombinací matné olivové a fialové. Ano, jsou vánoce a všude jsou třpytky. Ale možná i proto stále více žen sahá i při výjimečných příležitostech po matných stínech. Jsou totiž šik za každých okolností. A také daleko méně zdůrazňují vrásky, což není od jistého věku k zahození. Protože na Nový rok se pak chceme cítit plní sil a energie. I při pohledu do zrcadla.

CosmetikaBio



Zpět do obchodu