Prodlužte si léto

To je samé “back to school”, až je z toho jednomu úzko. Co takhle si to léto ještě trochu prodloužit, alespoň z hlediska kosmetické péče. Čistě přírodní, samozřejmě, na ropu ani syntetiku u nás nenarazíte. Ale přijít o to slunce ve vlasech, zářivou pleť a jiskry v očích při večerních procházkách, to by byla vážně škoda. Jak si co nejdéle udržet letní vzhled i náladu?

Vlasy plné krásy

Lesklé a zdravé vlasy jsou letní must-have. Sice náporem slunce a vody trochu trpí, ale stejně vypadají daleko živěji než někdy uprostřed února. Udržte v nich jiskru díky přírodnímu tónování a regeneraci! Vyberte si přírodní hennovou barvu co nejpodobnější vašemu přirozenému odstínu vlasů a dopřejte vlasům vzpruhu v podobě hloubkové regenerace a zářivé barvy. Hennové barvy navíc dodají objem a ozdraví vlasovou pokožku, takže vlasy budou nejen krásně vypadat, ale také krásné porostou. Pokud se barvy přece jen bojíte, zkuste regenerační zábal z cassie. Co všechno dovede, můžete zjistit tady. Krásné vlasy zaručeny, i kdyby přisvištěly plískanice, mlhy a krupobití.

Pleť jako hedvábí

Ať pleť trápí cokoliv, přes léto na to často zapomene a kapka bronzu také vydá za sofistikovaný makeup. Udržet si tento šťavnatý look je trochu těžší, ale můžeme ho aspoň prodloužit, co to půjde. Nesmíme zapomenout, že opálená pleť je vždy o dost sušší a je potřeba ji dobře hydratovat. Ideálně zvolte bohatý hydratační krém, který používejte v silné vrstvě jako alternativu pleťové masky. Ideální je třeba krém pro intenzivní hydrataci Hydro Perform německé značky i+m Naturkosmetik. Navíc má čistě veganské složení, takže můžete mít jistotu, že o vaši pleť pečují pouze kytičky a laskominy rostlinného původu. Na noc nezapomeňte na pár kapek olejového séra Age plus, díky vzácnému oleji ze slaměnky podpoří hlubokou regeneraci pleti a zpomalí tvorbu vrásek, které to sluníčko přece jen trochu povzbuzuje.

Nenápadný pomocník

S přicházejícím chladem se často necítíme už tak sexy jako uprostřed sluneční záře. A tak potřebujeme jistotu, že vypadáme opravdu dobře, ale nechceme vypadat, že nám to dalo moc práce. A přesně toto dokonale zvládne BB krém se stříbrem a jojobovým olejem. Jeho unikátní textura se přizpůsobí každému tónu pleti, vyhladí ji, natónuje, prozáří a zkrásní. Po lehkém zapudrování vydrží bez problémů celý den a je na něj spoleh. Jemně a precizně nanesená tvářenka pak už je tou třešničkou na dortu, která korunuje dokonalý a dokonale přirozený vzhled. Možná jste byla celý den v kanceláři, ale proč nevypadat jako po procházce na promenádě kolem moře….

CosmetikaBio

Zpět do obchodu