6 must have produktů pro rok 2019

Ještě pořád jste se neodhodlali vyměnit vaše kosmetické oblíbence za přírodní variantu? Nebo chcete začít s přírodní péčí a nevíte, co z nepřeberného množství produktů vybrat? Tak nezoufejte, vaše hledání je u konce! Vybrali jsme pro vás 6 naprostých nezbytností, díky kterým nahradíte spoustu konvenčních produktů přírodními a ještě budete in!

Olejové sérum

Must have na zimu. Jako sérum, jako noční péče nebo smíchat s oblíbeným, ale na zimu příliš lehkým, krémem. Péče o nehty a konečky vlasů. Olejové sérum je tak multifunkční, že byste si často vystačili pouze s ním. A proč raději sérum než čistý, jednodruhový olej? Každý olej má trochu jiné vlastnosti a díky vyvážené receptuře dostanete směs, která nejen pokryje širší spektrum požadavků pleti, ale často je také příjemnější na použití, protože správná kombinace olejů vytvoří texturu, která není ani příliš mastná, ani příliš suchá, ale prostě a jednoduše perfektně hedvábná. Pokud je sérum obohaceno ještě o éterické oleje, jako například Age plus pleťový olej od německé značky i+m Naturkosmetik, tak máte produkt, který dokáže celoročně plnit požadavky i té nejnáročnější pleti.

Přírodní barvy

Už se to nedá zastavit. Ta prozření, které žene stále více žen k výměně konvenčních barev za přírodní. Jsou zdravější, neškodí životnímu prostředí a vlasy jsou po nich nádherné a zdravé. A jako bonus vás zbaví problémů s vlasovou pokožkou, ať už to jsou lupy nebo padání vlasů. Pokud se stále ještě nemůžete odhodlat, tak zvolte barvu tón v tónu, abyste byly vlasy jen jemně zvýrazněné, ale nádherně lesklé a plné objemu.

Diy masky na vlasy

Vaše vlasy si zaslouží hloubkovou regeneraci a výživu, a to nejen v zimě. Ale to nemusí znamenat další hluboký zářez do vaší peněženky. Stačí málo a vytvoříte ji z toho, co máte doma. Jako základ můžete použít třeba cassiu.

Konjak

Je rostlinný. Je kompostovatelný. Ten náš je navíc bez plastového obalu. A je tak, ale tak strašně příjemný na pleti! Kdo to je? Konjak neboli konjaková houbička. Že jste o ní ještě neslyšeli? To je sice škoda, ale lze to velmi jednoduše napravit díky tomuto článku.

Netoxický deodorant

Lymfatické uzliny v podpaží jsou jedno z nejdůležitějších míst na těle. Přesto si na ta místa mnoho z nás i několikrát denně nanáší produkt plný nebezpečných chemikálií. Ano, řeč je o deodorantu. Nikdo vás nebude přesvědčovat, že váš vlastní pach je to nejlepší, co můžete světu nabídnout, nebojte se. Existuje skvělá, netoxická a velmi voňavá varianta. Která by ve vaší koupelně neměla chybět. Krémový deodorant je totiž nejen neškodný, ale také hedvábně jemný a jemnou pokožku intenzivně opečovávající. Tak, jak si to zaslouží.

Čistý makeup

Last, but not least. Aneb skončeme s tím absurdním počínáním, kdy si na pleť ošetřenou těmi nejjemnějšími přírodními produkty plácneme silikonový makeup luxusně znějící značky. Protože přírodní dekorativka přece nefunguje. Nebyla to pravda nikdy a dnes už vůbec ne. Pokud chcete udělat první krok, zkuste makeup nebo BB krém. Ty přírodní totiž fungují nejen jako kamufláž, ale také jako další vrstva péče. Díky které dost možná už nebude časem žádná kamufláž potřeba.

Ať je váš rok 2019 plný pozitivních změn!

CosmetikaBio

Zpět do obchodu