Vánoce přicházejí

Je to tady, je to za dveřmi a nedá se to ignorovat. Vánoce. Pokud žijete nebo se snažíte o minimalismus, ale stejně chcete své blízké něčím obdarovat, nemáte úplně snadnou volbu. Ale nic není nemožné a tak jsme právě pro vás, zodpovědné minimalisty se starostí o blaho nejen lidských bližních, nachystali pár tipů na překvapení pod stromečkem. Zaručeně budou mít úspěch.

Pro rodiče

Zapomeňte na kuchyňské pomocníky a trochu je rozmazlete. Mamince pořiďte hedvábně jemný a vysoce výživný krém proti vráskám Age plus s příznačným názvem Creme de la creme aneb to nejlepší, co můžete dostat. Pupečník asijský a éterický olej z italské slaměnky se postarají o hloubkové omlazení pleti, zatímco smetanová textura tohoto vysoce rozmazlovacího zázraku pleť ošetří, ochrání a vyživí. A raději ho mamince neuždibujte, protože jinak ho budete chtít taky ;-)

Pro tatínka zvolte osvědčené kombo sprcháč + deodorant, tentokrát ale čistě přírodní a s tak skvělou vůní, že si na konvenci už ani nevzpomene. Gel i deodorant Wild life mají nádherně citrusovo dřevitou vůni, která je stejně tak svěží jako nadčasová. Navíc se intimně drží poblíž nositele, takže neruší parfém, ani nekřičí do světa, že dotyčný právě potřeboval sprchu.

Pro bráchu a ségru

Pokud máte bráchu mírně dobrodružné povahy, který rád cestuje a nerad tráví čas v koupelně, tak ten potřebuje jen jedno. Sprcháč, šampon a gel na obličej Freistil v jednom. Jedna lahvička, naprosto čisté složení bez vůně a éterických olejů (takže ho ocení i ty největší citlivky) a má sbaleno na cesty. Nebo našlápnuto k super rychlé očistě, protože kdo dneska má čas trávit hodiny v koupelně.

Ségru asi znáte nejlíp vy a určitě jí zvládnete vybrat to nejlepší. Takže tady je výběr z našich bestsellerů, které ocení zaručeně každá milovnice krásných věcí :-)

  • Bezbarvá regenerační super vylepšující a čistě rostlinná kůra na vlasy Cassia
  • Skoro pořád vyprodaný bezkonkureční deo krystal alun (který je jako bonus fakt krásný, protože je to prostě kus krystalu, takže vypadá spíš jako ozdoba než deodorant)
  • Heboučká regenerační a čistící konjak houbička bez jediného kousku plastového obalu, bez barviv a přidaných látek, která myje, čistí, peelinguje, vyhlazuje a všechno jen tak sama s vodou, bez čistidla
  • Magnetická papírová kosmetická paletka, která pojme všechny vaše makeupové poklady
  • A to nejlepší nakonec - univerzální BB krém s jedinečnou technologií výroby, který se barevně přizpůsobí pleti, vyhladí ji, vyživí, barevně sjednotí a naprosto bezkonkurenčně zkrásní. Vyprodává se tak rychle, že ho nestačíme doplňovat a je to náš největší trhák, se kterým nešlápnete vedle

Pro chlapa

Příteli uděláte určitě velkou radost tím, že mu sestavíte velmi návodný seznam toho, co všechno z našich stránek chcete :-)  Tak bude mít jistotu, že se vánoce skutečně vydaří a po rozbalení dárku neuslyší rozpačité ticho… A pak mu koupíte něco úplně jiného než kosmetiku, protože, ruku na srdce, to by s vámi asi dlouho nevydržel ;-) Stejně, když něco potřebuje, tak si to půjčí od vás. Tak na to myslete u toho seznamu. 

A hlavně si užijte předvánoční čas, nestresujte se nákupy, úklidem nebo vařením a stále si připomínejte, že Vánoce jsou svátky klidu a míru :-) Přejeme klid a mír adventu všem bytostem a potichu připomínáme, že vegan bramborový salát je skvělou přílohou ke smaženému celeru nebo jiné smažené dobrotě ;-) Tak štastné a manimalistické nákupy!

Vaše CosmetikaBio

Zpět do obchodu