Tohle chcete!

Jsou produkty, které zazáří jak kometa, ale jejich sláva stejně rychle pohasne. A pak jsou takové, které nakupujete znovu a stále a když dojdou, tak dostávám záplavu smutných zpráv. Co jste si u nás nejvíc oblíbili a mizí nám to z regálů jak housky na krámě?

Alun

Aluny jsou všeobecně dost oblíbené, ale ten náš je jedinečný právě tím, že jde skutečně o kus ručně broušeného minerálu a nikoliv o slepenec nějakého odpadu z výroby. Díky tomu je alun CosmetikaBio nejen strašně krásný, ale hlavně daleko účinnější než většina ostatních. Navíc se jedná o asi nejvíc zero waste variantu deodorantu, protože kromě kusu kamene, provázku k zavěšení a lněného pytlíčku nedostanete nic navíc. Na rozdíl od lepených variant se nedrolí a nerozpadá a vlhko v koupelně mu nijak nevadí. Jen vám nesmí upadnout na kachličky, i když odštípnuté kousky by vám pak mohly posloužit jako kapesní varianta ;-)

Cassia

Naprostá bomba v přírodní regeneraci vlasů. V podstatě byste nic jiného nepotřebovali, protože cassia vlasy nejen regeneruje, ale také po použití zůstanou nádherně hebké a čisté. Stimuluje růst nových vlasů a ozdravuje vlasovou pokožku. Lupy ani slabé vlasy už si u vás doma ani neškrtnou, pokud cassiu zařadíte mezi své produkty pro pravidelnou péči. Ta naše je navíc v bio kvalitě! Můžete ji používat tak často, jak jen chcete, ale abyste viděli výsledky, tak minimálně jednou týdně. Pokud barvíte hennou nebo přírodními barvami, tak je cassia úžasnou mezipéčí, která obnoví hloubku barvy a lesk vlasů mezi barvením. Jediným omezením jsou konvenční šampony a vlasová péče se syntetickými pigmenty. Ty najdete v šamponech pro blond nebo barvené vlasy. Ty se s cassií nemají rády a umějí vytvořit nevzhledné skvrny. Ale řešení je snadné. Vykažte tyhle toxické záškodníky ze své koupelny a nahraďte je čistě přírodní péčí. Pak si budete už jen užívat krásných a zdravých vlasů.

Tmavohnědá henna

Naprosto bezkonkurenčně nejoblíbenější odstín mezi všemi našimi přírodními barvami. Namíchat přírodní barvu tak, aby vytvořila krásný a stabilní odstín, který navíc kryje šediny a nejde do teplka, to totiž není jen tak. A tady se to báječně povedlo. Tmavohnědá CosmetikaBio je barvou hořké čokolády, temná a tajuplná, ale ani zdaleka tak tvrdá, jak dokáže být čistě černá. Její neutrální podtón lichotí prakticky každé barvě pleti a je jedno, jestli jste jarní, podzimní, letní nebo zimní typ. Tmavohnědá je prostě barva pro celý rok. Navíc většině zákaznic kryje šediny již v první vrstvě, takže odpadá zdlouhavé dvoufázové barvení. A krásné, lesklé a zdravé vlasy jsou naprostá samozřejmost.

Kuličkový deodorant Wild Life

Jste spíš praktický typ a na ty zero waste nesmysly vás moc neužije? Rozhodně nejste sami, o tom svědčí obliba i+m deodorantu Wild life, který sice není zero waste, zato je nesmírně praktický a jednoduše funkční. Klasický kuličkový deodorant, který se vejde do každé kabelky nebo kufříku. Je totiž unisex, respektive je pánský, ale jeho sofistikovanou citrusovo-kořeněnou svěží vůni si rychle oblíbily i dámy. Je totiž něco jako ideální partner - spolehlivý, jemný a velmi výkonný. Vždy kupte raději dva, protože je zaručené, že se vám ho někdo pokusí uzmout - ať už partner, žena nebo někdo z přátel. Je totiž naprosto neodolatelný, ale na rozdíl od ideálního partnera si ho můžete pořídit klidně do zásoby ;-)

BB krém s jojobovým olejem a stříbrem

Když jsme začali plánovat výrobu BB krému, tak nás ani nenapadlo, že se zrovna rodí totální bestseller značky. Snažili jsme se prostě jen vytvořit produkt na pomezí makeupu a péče, který pleť zkrášlí, ale neudusí a doplní jemné a přirozené barvy dekorativní řady Cosm´etika. Jeho obliba překonala všechny naše očekávání, ale trochu neskromně si myslíme, že právem. Je totiž opravdu skvělý a díky speciální technologii se přizpůsobí prakticky každé barvě pleti. Proto nemá víc odstínů a vám tak odpadá komplikované vybírání odhadování barevných nuancí, které je největším problémem internetových nákupů dekorativní kosmetiky. Tady barevně prostě nešlápnete vedle. A na první dobrou tak dostanete nádherně sjednocenou, svěží a vyhlazenou pleť. No, neberte to ;-)

CosmetikaBio

Zpět do obchodu