Last minute pro vaši pleť

Potřebujete dát pleť do pořádku před dovolenou, před večírkem nebo prostě jen tak, ať jste zbytek léta krásná? Nemusíte hned běžet na kosmetiku nebo vyházet půlku koupelnových zásob. Nakopnout pleť, aby zářila zdravím i po protančené noci, můžete pár jednoduchými kroky.

Voda a zase voda

Je to pořád dokola a určitě se snažíte dodržovat pitný režim ;-) Zlepšit hydrataci pleti, alespoň povrchově, můžete ale ještě jinak. Pomůže vám tonikum. Většina z nás používá tonikum na dočistění pleti, což je sice příjemné, ale skoro zbytečné a půlku produktu vsákne zbytečně vatový tamponek. Daleko lepší způsob je pleť vyčistit opravdu důkladně (třeba za pomoci konjakové houbičky), aby žádné dočištění nebylo potřeba. Tonikum pak nastříkáme rovnou na pleť. Právě proto mají všechna i+m Naturkosmetik tonika rozprašovač ;-) Necháme na pleti mírně zaschnout a na ještě vlhkou pleť použijeme pleťovou péči. Samozřejmě přírodní, pokud byste na to chtěli plácnout ropu nebo silikon, nemusíte se s nějakou hydratací vůbec obtěžovat, tím to celé zabijete. Ale to by vás určitě ani nenapadlo ;-)

POMÁHAT A CHRÁNIT

V létě pleť vodu extrémně rychle ztrácí, takže ji tam chceme zadržet. A k tomu se nejlépe hodí produkty, po kterých bychom v létě instinktivně zrovna nesáhli. Hutné krémy a oleje. Přes den nemusíte, ale na noc se jich nebojte. Vysoký podíl olejů a másel v krémech zajistí pleti nejen výživu, ale hlavně posílí její schopnost zadržet vodu, protože obnoví její ochrannou bariéru. Díky tomu pak pleť vydrží i přes den svěží, aniž by začala být kvůli teplu mdlá a unavená. Hutný krém jako třeba Creme de la creme od i+m Naturkosmetik můžete použít i jako výživnou a hydratační pleťovou masku. Naneste na pleť silnou vrstvu krému, nechte působit 20 - 30 minut a nevstřebané zbytky setřete tamponkem navlhčeným hydratačním tonikem.

Ten nej makeup

Nejlepší makeup je takový, který vás zkrášlí, zakryje, co nechcete ukazovat, ale nikdo si ho nevšimne. A ještě pleť vyživí a ochrání před sluncem. A přesně takový je Cosm´etika BB krém s jojobovým olejem a stříbrem. Díky speciální technologii se přizpůsobí přímo vaší barvě pletí a doslova s ní splyne. Pleť je vyhlazená, rozjasněná a krásná, ale stále vaše, beze stopy masky nebo šmouh. Obsah minerálních pigmentů zajistí základní ochranu před sluncem, takže pokud se pohybujete v našich zeměpisných šířkách a nevystavujete se cíleně slunci, bohatě vám jako ochrana postačí. A pokud nemáte vyloženě suchou pleť, můžete ho klidně nosit samotný. Tak si pro něj skočte :-)

CosmetikaBio



Zpět do obchodu