Přírodní barvy na vlasy

Také si barvíte vlasy nebo o tom uvažujete? A víte, co běžné barvy na vlasy obsahují? Málokdo se prokouše nesrozumitelným složením chemických barev na vlasy a výrobci se obsahem barevných tub nijak nechlubí. Třeba proto, že běžně obsahují látky, které jsou zakázány v jiných kosmetických produktech. Nebo tím, že mnoho těch látek je ve vyšší koncentraci silně dráždivých a nebezpečných. A přitom barvy necháváme na pokožce dostatečně dlouho na to, aby se nám do krve dostalo dost z toho škodlivého, co obsahují. Většina žen i velká část mužů si barví vlasy pravidelně, aniž by se ptali, jestli existují lepší a zdravější alternativy. A přitom přírodní barvení vlasů není vůbec složité.

Přírodní barvy jsou pro všechny

Přírodní barvy na vlasy jsou jednoduchou, zdravou a čistou alternativou prakticky pro každého. Rozhodně pro každého, kdo chce své tělo opečovávat kosmetikou bez agresivní chemie, dbá o zdravý životní styl a aspoň trochu mu leží na srdci životní prostředí. Protože jakou cenu má krása, kvůli které hynou ryby v řekách, která zamoří ovzduší a ještě vám pustí do těla jed?

Proto přírodní barvy na vlasy sestávají opravdu a výhradně jen z rostlinných složek. Barevnou část obstarají rostliny jako henna, indigo nebo ibišek. O pěstěné vlasy a zdravou pokožku se postará třeba amla nebo pískavice řecké seno. Díky práškové formě přírodních barev si navíc můžete složení ještě trochu vylepšit a experimentovat s bylinnými odvary, vínem, kávou...Přírodní barvení vlasů je zábavná alchymie, která vás bude bavit od začátku do konce. A ten konec bude korunován krásnými, lesklými vlasy.

Přírodní barvy vlasy zlepšují

Bojíte se to vyzkoušet, máte strach z příliš radikální změny nebo si nejste jistí, jestli to zvládnete? Pak vyzkoušejte některou ze směsí, která vaše vlasy jen ozdraví nebo lehce natónuje, ale zároveň je skvěle zregeneruje. Máte-li hnědé vlasy, můžete bez obav vyzkoušet i některý z blond odstínů, který zafunguje jako regenerační vlasová maska. Přírodní barvy vám totiž vlasy nikdy nezesvětlí. Světlejší typy zase mohou sáhnout po takzvané “bezbarvé henně”, což je rostlina, která se správně jmenuje Cassia obovata a s hennou nemá nic společného. Je vynikající na regeneraci poškozených vlasů, dokáže zklidnit podrážděnou vlasovou pokožku a viditelně přidat na objemu. Pořiďte si ji do vaší vlasové péče ihned a uvidíte, že už se jí nikdy nebudete chtít vzdát.

Přírodní barvy a regeneraci vlasů můžete začít používat teď hned, stačí si vybrat zde.

CosmetikaBio 

 

Zpět do obchodu