Co všechno svedou přírodní barvy s vašimi vlasy

Čistě rostlinné certifikované biobarvy na vlasy dokážou daleko víc, než jen změnit barvu vašich vlasů. Je to nová, další dimenze péče o vlasy. Není to kompromis mezi krásnými a zdravými vlasy, jako je tomu u konvenčních barev. Je to naopak přidaná hodnota. V čem spočívá?

Biobarva vlasy obarví. To samozřejmě všichni čekají. Nicméně i tady je přírodní barva o krok napřed. Barva je vždy přirozená. Možná se spletete nebo to nebude váš šálek čaje, ale nikdy nebudete působit, že máte na hlavě helmu z levného plastu v podivném odstínu.

Biobarva vlasy oživí. Stejně jako přírodní kosmetika, obsahují přírodní barvy aktivní rostlinné látky, které s pokožkou a vlasy reagují. Zatímco konvenční chemickou barvou vlas doslova zabíjíte, přírodní barva mu zlepší a prodlouží život. A na výsledném efektu je to znát.

Biobarva vlasy regeneruje. Na rozdíl od chemických barev, které vlas poškodí, aby do něj pronikly, přírodní barvy vlas nenaruší, naopak ho posílí a zlepší jeho strukturu.

Biobarva podporuje růst a kvalitu vlasů. Protože vlas vyrůstá z cibulky, která je buď silná nebo slabá. Byliny, ze kterých se přírodní barvy skládají, podporují zdraví vlasové pokožky, zlepšují její prokrvení a výživu. Z toho pak profitují vlasové cibulky, ze kterých rostou silnější, zdravější vlasy.

Biobarva umí být jen péče. Nechcete měnit barvu? Nevadí. Stačí si vybrat odstín, který odpovídá vaší přirozené barvě a přírodní barvu používat pouze jako pečující masku, která dodá výživu, přidá lesk a oživí barvu vlasů. Pokud máte tmavé vlasy, poslouží tak jakýkoliv blond odstín. Pokud máte světlé vlasy, je tu Cassia neboli “bezbarvá henna”.

Biobarva dodá objem a strukturu. Proto je tak skvělým řešením pro jemné, rychle plihnoucí vlasy. S přírodní barvou jsou vlasy silnější, pevnější, lépe drží tvar a pomaleji se mastí. A to vše bez jakéhokoliv dalšího kroku. Ale pozor, je to návykové :-)

Biobarvu můžete použít kdykoliv. Ano, barvit můžete, jak často chcete. Můžete barvit jen odrosty nebo vždy celé délky. Nevhodně zvolený odstín můžete okamžitě přebarvit. Můžete si nastavit takovou frekvenci barvení, jaká vyhovuje právě vám. Bez rizika poškození vlasů.

Biobarva neničí vodu. No dobře, možná to s vlasy až tolik nesouvisí...ale zajímat by nás to mělo. Konvenční barvy obsahují spoustu chemikálií, které zabíjí vodní organismy, znečišťují vodu a je velmi těžké je z vody odstranit. Neměli bychom na to zapomínat. Konečně, voda je základ života a bez ní nám budou krásné vlasy k ničemu.

Rozhodnout se pro přírodní barvení nebylo nikdy snazší, nebojte se a pojďte do toho :-) Svůj ideální odstín najdete tady.

CosmetikaBio

Zpět do obchodu