Otázky na tělo

Hýčkáte si pleť těmi nejlepšími séry a vlasy vám srší zdravím? To je skvělé, ale věnujete stejnou péči i zbytku těla? Péči potřebuje pokožka celého těla a počasí nás už za chvíli donutí ji ukazovat stále víc. Jak o tělo pečovat jemně, netoxicky a efektivně?

Jemné mytí

Mytí vysušuje nejen pleť na obličeji, ale samozřejmě i pokožku všude na těle. Měli bychom mu tedy věnovat stejnou pozornost. Oželte pronikavé syntetické parfemace a bohatou (a bohatě vysušující) pěnu a sáhněte po tom nejjemnějším čistidle, které najdete. Ideálně takovém, o které byste se nebáli podělit i s těmi nejmenšími dětmi. U německé značky i+m Naturkosmetik nemůžete sáhnout vedle. Ale pokud chcete skutečně to nejjemnější, tak zvolte sprchový gel Freistil, který je vhodný i pro nejmenší děti nebo ekzematiky. Je zcela bez parfemace, s jemnými cukernými tenzidy. Navíc ho velmi oceníte na cestách - skvěle umyje totiž nejen tělo, ale i vlasy nebo obličej.

Dalším nepostradatelným pomocníkem je konjaková houbička. Nejčastěji se používá k čištění obličeje, ale pokud máte křehkou a sušší pokožku, používejte ji i na krk a dekolt. Tato místa ukazují nemilosrdně váš skutečný věk, ať se cítíte, na kolik chcete. Konjak tak bude vašim tajným spojencem v boji proti času.

Vydatná péče

Natřít si po umytí celé tělo vypadá občas jako pěkná otrava, ale když těch pár minut obětujete, zažijete nepopsatelný rozdíl. Pokožku nám totiž vysušuje nejen mytí, ale i oblečení, které se o ni otírá a pokud je pokožka jen trochu citlivější, potřebuje naši pomoc. Pravidelná péče obnovuje její ochranný film, je silnější a odolnější. A také samozřejmě krásnější.

Nezapomínejme ale na to, že pokožka není jen více či méně estetickým obalem našeho těla, je to plnohodnostná orgán, který mám významnou funkci v rámci celého organismu, včetně imunitního systému. Pokožka, která je vysušená, křehká, praská nebo trpí na ekzémy nedokáže plnit svoje funkce na 100%. Vhodné tělové mléko nebo jiná péče pak může být zároveň i podpora celého organismu.

Tělová mléka i+m Naturkosmetik jsou plná superhydratační a hojivé aloe vera, za studena lisovaných másel a olejů a bylinných extraktů. Vyberte si jemně přírodně parfemovanou verzi Sedmikráska nebo Berlin nebo možná dáte přednost hutnější péči bez parfemace pro jemnou a citlivou pleť Freistil? Klidně je postupně vyzkoušejte všechny. Je to láska na první namazání.

Netoxická vůně

Jemná péče je skvělá, ale trocha vůně přece neuškodí. Jenže jak které. Konvenční deodoranty obsahují takové věci, že když to jednou zjistíte, tak je i v drogerii obejdete velkým obloukem. Ale to neznamená, že neexistuje lepší řešení. Krémové deodoranty i+m Naturkosmetik jsou nejen úžasně jemné a provoněné lehoučkou vůní, která podtrhne vaši svěžest, ale nebude rušit váš parfém. Jsou také účinné. Vymazlená kombinace sody, ricinoleátu zinečnatého a tapiokového škrobu zaručuje vysokou funkčnost, rostlinné oleje hedvábnou péči a přírodní parfemace jemnou a nevtíravou vůni.

Přírodní deodoranty neobsahují hliník a nezamezují pocení. Pocení je fyziologický proces, který je pro naše tělo nezbytný. Zamezit je mu dá pouze radikální a nešetrným zásahem do organismu, který může mít časem velmi nepříjemné následky. Nelibý odér, který neprávem přisuzujeme potu, mají na svědomí bakterie, které začnou pot rozkládat. Použití efektivního přírodního deodorantu tomuto zamezí, aniž by negativně ovlivnilo proces a benefity pocení. Přírodní deodoranty používejte vždy na čistou pokožku hned po umytí a podle potřeby opakujte během dne.

CosmetikaBio

 

Zpět do obchodu