Okamžitá záchrana pro pleť

Změna počasí, nemoc, kosmetické experimenty, stres v práci… Občas se to prostě špatně sejde a pleť si začne stěžovat. Najednou už nereaguje na péči, kterou dostává, vypadá pořád stejně mizerně, vyrazí pupínky nebo naopak šupinky na místech, kde to nedává smysl...A je jedno, jestli máte pleť mastnou, suchou nebo jakou. A v takovou chvíli nepomohou nadupaná séra, zázračné čistící nebo regenerační masky, hadí jedy nebo šnečí sliz. Se vším narazíte jen na chladné odmítnutí a zatvrzelé protesty.  Ale neztrácejte naději, řešení existuje :-)

Síla jednoduchosti

Kůže je jediný orgán, na který působí tolik vnějších vlivů. A někdy je toho všeho prostě trochu moc. Přestože v takovou chvíli může pleť vypadat, že strašně moc potřebuje nějak pomoct, ve skutečnosti potřebuje jen jedno - maximum klidu. A návrat ke kořenům.

Nejprve těm vnitřním. Takže pokud pleť stávkuje, v první řadě si srovnejte životosprávu. Pohlídejte pitný režim, přidejte nenasycené mastné kyseliny a aspoň občas se zkuste dostat do postele před desátou. Omezte kouření (napořád ;-) ), kávu a alkohol (alespoň dočasně) a přidejte procházek v přírodě.

Jeden, který vládne všem

A pak potřebujete spolehlivého spojence v péči. Svého blanického rytíře, který vyjede vždy, když jsou všechny ty vytuněné přípravky v koncích. Winstona Wolfa, který řeší problémy a spolehlivě je odklidí na vrakoviště. A tím je...Freistil Intenzivní krém pro citlivou pleť od německé značky i+m Naturkosmetik.

Čím zrovna on zachrání vaši pleť?

  • Perfektně vyváženým složením plným pečujících olejů jako je mandlový, jojobový nebo pupalkový
  • Vysokým obsahem aloe vera špičkové kvality
  • Silou rakytníkového oleje, který zahojí vše a poskytne pleti nadstandardní ochranu
  • Superhydratační kyselinou hyaluronovou


V čem je jiný než ostatní?

  • Jednoduché, ale perfektně funkční složení
  • Veganský, vše čistě rostlinného původu a eticky získané
  • Důraz na kvalitu, nikoliv množství účinných látek
  • Žádné dráždivé složky, ani éterické oleje
  • Žádné agresivní konzervanty jako je alkohol nebo benzoan sodný
  • Perfektní vstřebatelnost a intenzivní ochrana pleti

Freistil Intenzivní krém je to, co každá potřebujeme v toaletní skříňce, protože každá pleť má občas “svoje dny”. A pak se potřebuje zakutlat do heboučké a intenzivní péče, která jí poskytne klid, lásku a ochranu. Aby nabrala sílu na další boje se stresem, klimatizací, prachem, volnými radikály nebo našimi kosmetickými pokusy. Dopřejte jí to.

CosmetikaBio

 

Zpět do obchodu