Na slunce přírodně

Sluníčko na nás konečně občas vykouklo a komu to nestačí, tak se i přes komplikace ubírá někam do teplejších krajin. Ale ať tady nebo jinde, sluníčko nám prospívá za předpokladu, že se o pokožku také náležitě staráme. A samozřejmě, že těmi nejčistšími a nejkvalitnějšími produkty, protože pokožku máme jen jednu. Sluníčko je náš velký spojenec pro zdravý život, ale občas umí napáchat i trochu neplechy. Spálenou a vysušenou pokožku nebo pigmentové skvrny, o to nikdo nestojíme. Jak na tu nejhodnotnější péči?

Péče začíná ve sprše

I když se o pokožku vážně hezky staráte, tak pořád je mytí tím nejčastějším úkonem. A mělo by tedy probíhat co nejjemněji. Na konvenční sprcháče rovnou zapomeňte, ty napáchají víc škody než užitku. Ale ani přírodní alternativy nemusejí být z nejšetrnějších. Sáhněte tedy po tom nejjemnějším z jemných - sprchovém gelu a šamponu v jednom Freistil od i+m Naturkosmetik. Umyjete nejen tělo, ale klidně i vlasy a obličej a hlavně je tak neskutečně jemný, že ho můžete používat tak často, jak jen chcete. A pokud se náhodou pak zapomenete namazat, tak se nic hrozného neděje.

Ale zkuste nezapomínat. Tělová péče i+m Naturkosmetik je totiž plná aktivních látek jako jsou panenské oleje nebo rostlinné extrakty, které kromě péče o pokožku také zlepšují její schopnost dobře snášet sluneční záření. První krok ke sluneční péči tak můžete udělat právě tímto.

Opalujme se zdravě

Přírodní opalovací krémy jsou pro pokožku nejen zdravější, ale také praktičtější. Díky minerálním filtrům totiž chrání okamžitě a také se vám lépe kontroluje, kde jsou nanesené. Zároveň je jich většina přirozeně voděodolných. Chcete-li posílit ochranu některých citlivějších partií nebo už se vám povedlo spálit, tak prostě jen nanesete větší vrstvu. Zejména spálená kůže to velmi ocení, protože obsažené regenerační látky ji zároveň i hojí.

Opalovací krémy i+m Naturkosmetik jsou vhodné i pro tu nejnáročnější a nejcitlivější pokožku. Praktické balení s pumpičkou navíc zajistí, že váš krém zůstane čerstvý a funkční i v těch největších vedrech. Vysoký podíl Aloe vera se pak stará o to, aby pokožka byla nejen krásně a rovnoměrně opálená, ale také opečovávaná a hydratovaná.

A zase ta sprcha

Přírodní opalovací krémy jsou voděodolné tak, že je často nesmyjete ani po celém dni koupání. Ale nebojte se, pokožce nijak nevadí a nemusíte ji tedy večer nijak přehnaně drhnout. Dejte spíš důraz na vhodnou hydrataci. Pokud si chcete dopřát letní novinkovou lahůdku i+m Naturkosmetik, tak sáhněte po gelu po opalování. Pokožku nejen krásně zjemní, vyživí a ochladí, ale zároveň i provoní jemnou citrusovo-mátovou vůní. Něco jako jemné mojito jen pro vaši pokožku. A vy si můžete jít dát někam to opravdové, protože budete tak zářit, že bude škoda jít spát. Protože krásná pokožka je ta nejlepší letní ozdoba, tak toho využijte.

CosmetikaBio

 

Zpět do obchodu