Letní hříva, kterou vám bude každý závidět

Slunce, voda, teplo, klimatizované místnosti...Jakkoliv je to příjemné, naše vlasy z toho až tak nadšené nejsou. Připravte je na léto tak, aby si udržely svoji krásu i v těch nejextrémnějších podmínkách.

Připravte vlasy na léto

Kdo je připraven, není překvapen. Proto se snažte vlasy před létem maximálně posílit. K tomu jsou ideální rostlinné barvy. Zároveň s regenerací a posílením dodají objem a lesk. Že jste nechtěli barvit? Použijte je jen jako regeneraci tón v tónu. Vyberte si odstín co nejpodobnější vaší barvě nebo rovnou sáhněte po cassii.

Proč byste měli před létem nabarvit?

Jednak budete mít krásné vlasy, které budou na slunci zářit a oslňovat každého v okolí, a to se počítá. Ale hlavně - barvy obsahují některé byliny, které jsou pro vlasy doslova elixírem mládí. Jednou z nejúžasnějších bylin je indigo. Působí jako regenerační kondicionér, ošetřuje suché vlasy, zpomaluje šedivění vlasů a podporuje růst nových vlasů. Do hloubky regeneruje vlasovou pokožku, zklidňuje ji a omezuje výskyt a vznik lupů. Indigo najdete nejen v tmavých odstínech, ale také v Popelavé blond, Pšeničné blond nebo Zlaté blond, takže jeho benefitů může užívat opravdu každý.

Průběžná regenerace vlasů

Možná vám připadá, že se vlasy v létě více mastí, často je to i pravda, protože se víc potíme. A tak myjeme a vlasy se vesele mastí dál...Často i proto, že nemáme vhodný šampon. Pokud chceme mýt vlasy častěji, je potřeba vyměnit šampon za nějaký jemnější, aby časté mytí nezatěžovalo zbytečně pokožku.

Ideálním kandidátem je náš šampion jemného mytí i pro tu nejcitlivější pokožku - šampon a sprchový gel v jednom Freistil od německé veganské značky i+m Naturkosmetik. Nebo vyzkoušejte sílu konopného oleje v šamponu Regenerace konopím. Oba můžete doplnit adekvátním kondicionérem, ale jemné mytí je každopádně důležitější.

Hloubková regenerace

Víte, co je to pracaxi? Ani zaklínadlo nebo pomůcka pro černou magii. Je to jeden z nejúžasnějších olejů, které můžete na vlasy použít. Pochází z amazonského stromu s latinským názvem Pentaclethra macroloba a díky vysokému obsahu kyseliny olejové a kyseliny behenové je naprostou hvězdou v péči a regeneraci vlasů. Posiluje vlasové cibulky, zamezuje vypadávání vlasů a vlasy rostou silnější a pružnější. Ošetřuje vlas i zvenčí, chrání ho před vysoušení a poškozením vnějšími vlivy.

Pracaxi olej je součástí intenzivní regenerační kůry na vlasy i+m Naturkosmetik. Kromě něj tam najdete spoustu aloe vera, sacha inchi oleje, konopného oleje nebo “marockého zlata” - arganového oleje. Používá se jako maska nejen na vlasy, ale i na vlasovou pokožku, kterou zklidní, vyživí a zharmonizuje. Při použití aspoň jednou týdně budou vlasy vlasy krásné celé léto, ať už ho budete trávit u moře, v horách nebo ve městě.

 

Neodkládejte to a vyberte si svou letní péči o vlasy zde.

CosmetikaBio

Zpět do obchodu