Jak barvit vlasy přírodně na tu nejkrásnější hnědou?

Blondýnky a černovlásky prominou (ostatně, kolik jich znáte takových, co si nepomáhají chemií), ale hnědé vlasy, když se barva vydaří, jsou naprosto bezkonkurenční. Hnědá dovede hrát všemi tóny, být hebká i tajuplná zároveň, sofistikovaná a krásná. Občas musíme svojí přirozené barvě trochu vypomoct, aby zazářila jako filmová diva na červeném koberci. A od toho tu jsou právě přírodní hnědé odstíny barev CosmetikaBio. Pojďte si vybrat ten pravý pro vás!

Jiskřivá hnědá

Jemná, měkká, teplá hnědá s měděnou jiskrou. Takový je odstín Měděná hnědá. Je vhodná pro každého, kdo se nebojí teplých odstínů, případně si v nich libuje. Dokáže přesvědčit všechny v okolí, že podzim je jejich nejoblíbenější roční období. Hodí se nejen pro podzimní typ. Takže se jí nebojte.

Na světlejších vlasech daleko víc vynikne její měděná záře, zatímco tmavým dodá luxusní lesk a šmrnc. Je zářivá a pod každým úhlem trochu jiná, podle toho, jak na ni dopadá světlo. Pokud potřebujete svůj život trochu prozářit alespoň barvou na vlasy, zároveň nechcete žádnou velkou divočinu, tak je to ta pravá hnědá pro vás.

Sametová hnědá

Něžná a lákavá jako tabulka mléčné čokolády. Takový je odstín Hnědá. A stejně jako ta čokoláda dokáže vyřešit spoustu problémů - třeba to, jestli vám sluší teplé nebo studené odstíny. Je totiž perfektně neutrální. Nedělá rozdíly a sluší snad každému. Možná není tak tajemná jako černá nebo dramatická jako čistá henna, rozhodně je elegantní tak, že by se za vámi otočila i Grace Kelly (a v duchu začala pochybovat o své volbě kadeřníka ;-) ).

Chytne skvěle na světle až středně hnědé vlasy, kterým pomůže zamaskovat šediny. Na tmavších odstínech nebude rozdíl v barvě až tak patrný, ale vy i vaše okolí zaznamenáte zvýšení lesku a počtu komplimentů. Je to také skvělý první krůček pro ty, kdo se doposud báli přírodních barev, protože je v noci strašil obrázek ohnivě rusých vlasů, které vám za slunečných dnů vypalují díry do sítnice. Toho se tady nemusíte bát. Hnědá ví, kde je její místo a jak být naprosto nenápadně šik.

Tajuplná hnědá

Čistý kakaový prášek, hořká čokoláda nebo Tmavě hnědá. Pro fajnšmerky, milovníky tajemna a překračovatele hranic...nebo prostě jen pro ty, kterým sluší tmavší barvy. Tmavě hnědá je nejen barvou jako ta hořká čokoláda. Když si jednou zvyknete, těžko budete dělat kompromisy. A málokdy chcete riskovat a zkusit něco jiného. Tmavě hnědá ví, co chce a na nic si nehraje. Je sebevědomá. Nekupujte si ji proto, že nemáte odvahu na černou nebo proto, že se bojíte, že hnědá bude nudná. Kupte si ji, protože víte, že ji chcete.

Je hluboká a krásná jako temný les, který také není nikdy černý. V kombinaci se správným střihem dokáže být čistou esencí luxusu. Velmi dobře chytá i na světlejší nebo šedé vlasy. Ale nikdy, opravdu nikdy ji nedávajte na vlasy zesvětlené chemicky (ostatně jako žádný jiný odstín s indigem). Nemá to ráda, chemická blond je tak trochu podvod a s tím si na ni nepřijdete. Pokud o ni vážně stojíte, půjde to. Musíte se ovšem trochu snažit a předbarvit vlasy čistou hennou. Protože ty nejlepší věci jsou možná někdy zadarmo, avšak nikdy bez práce. Výsledek pak stojí za to.

Tak která bude ta vaše?

CosmetikaBio

Zpět do obchodu