Cassia - univerzální pomocník

Chcete přejít na přírodní péči o vlasy a ze všech těch informací vám jde hlava kolem? Potřebujete jeden super friendly produkt, na kterém pochopíte, o čem to celé je, který vás nezruinuje a u kterého nesáhnete vedle, ať řešíte prakticky jakýkoliv problém? Tak přesně pro vás je tady cassia

Cassia - první pomoc pro začátečníka

S cassií si totiž bezbolestně vyzkoušíte, jak to s přírodní péčí a barvením je v praxi. Cassia je bylina, kterou dostanete ve formě jemného prášku, tedy vypadá úplně stejně jako přírodní barvy. A taky se s ní stejně pracuje.

Rozmícháte na kašičku, nanesete na vlasy a následně smyjete a jen se kocháte nádhernou hřívou. Velká výhoda je to, že cassia nebarví, takže nemáte zabarvené ruce, zasviněnou koupelnu a ohnivě rezavé vlasy. Navíc je vhodná pro všechny typy vlasů, takže nemusíte dlouze spekulovat, co vybrat, aby vám to sedlo. A taky si na ní krásně vyzkoušíte alchymii přírodní a no poo péče o vlasy.

Cassia 100x jinak

Na cassii si nejlíp vyzkoušíte, jak úžasně variabilní ajurvédské byliny jsou a co všechno se jimi dá nahradit. Velkou výhodou je i to, že pracujete skutečně jen s čistou bylinkou, žádné přidané látky, žádné konzervanty, nic. Víte přesně, co používáte a to, čím směs vylepšíte, je jen na vás. Tím pádem si můžete péči perfektně přizpůsobit momentálnímu stavu svých vlasů a pokožky. Co všechno pro vás cassia může udělat?

  • Cassia jako přírodní šampon - na rozmíchání použijete pouze vodní složku - buď horkou vodu nebo jakýkoliv bylinný odvar. Na mastné vlasy vyzkoušejte mátu, na suché a citlivé třeba lípu nebo černý bez, na slabé a padající rozmarýn nebo zázvor. Úplně na každé pak naši nejlepší superléčivku kopřivu. Směs naneste na vlhké vlasy a nechte působit 10 - 20 minut. Vymyjte vodou a máte hotovo. Pokud se obáváte o rozčesání, použijte na závěr octový oplach (jeden díl bio jablečného octa na pět dílů vody)
  • Cassia jako vlasová maska - připravte cassiu stejně jako výše, ale přidejte cokoliv, co vaše vlasy zrovna potřebují. Pro suché vlasy olej nebo avokádo, pro citlivou pokožku aloe vera gel, pro slabé a padající vlasy černou kávu i s lógrem. A klidně experimentujte. Jen počítejte s tím, že pokud tam bude moc olejových přísad, zůstanou vlasy mastné, zas až tak silné mycí schopnosti cassia nemá. V takovém případě použijte masku před mytím vlasů a po smytí masky použijte jemný přírodní šampon.
  • Cassia jako korektor barvy - cassia umí posloužit i ke korekci barvy. Sama o sobě barví velmi mírně, takže třeba světlé nebo šedivé vlasy může zabarvit mírně do medova. Ale také s ní můžete “naředit” různé odstíny přírodních barev a docílit tak změny intenzity. Velmi krásné mixy vznikají smícháním cassie s čistou hennou, kdy si můžeme vytvořit třeba jen jemný měděný odlesk nebo jemnou zrz, kterou bychom s čistou hennou nedosáhli. 

A s čím vám cassia pomůže?

  • Promění mdlé vlasy na zářivě lesklé
  • Vykouzlí výrazně větší objem
  • Zpevní oslabené vlasové vlákno
  • Zharmonizuje tvorbu mazu a prodlouží intervaly mezi mytím
  • Ozdraví vlasovou pokožku
  • Podpoří mikrocirkulaci a zlepší výživu vlasových cibulek
  • Pomůže odstranit lupy
  • Podpoří růst nových vlasů

Pozor na chemii

Jediné, co cassia nemá ráda, jsou syntetické pigmenty. Ty jsou dnes, bohužel, obsaženy ve většině konvenční vlasové péče a v kombinaci s cassií vám umí ve vlasech vytvořit nepěkné fleky, kterých se těžko zbavuje. Proto začněte využívat benefitů cassie ve chvíli, kdy jste už přešli na přírodní péči o vlasy. Nevíte, jestli je váš šampon ten pravý? Přijďte se poradit do naší FB skupiny o přírodním barvení a péči o vlasy!

CosmetikaBio

 

Zpět do obchodu