Buďte pozitivní!

V této turbulentní době je vyrovnaná mysl to nejlepší, co si můžeme přát. Ale někdy je skutečně těžké se “vyladit”, nechat věci plynout a brát vše s nadhledem a klidem. Pokud nejste typ na jógu a meditaci, tak nezoufejte, pomoc najdete i v kosmetice. Péči o sebe a pokožku totiž můžete bez problémů proměnit na vysoce relaxační rituál a pokud zvolíte správné přípravky, je pozitivní efekt na duši zaručen. Jak na to?

Jedna vůně vládne všem

Vůně milujeme. Ale pokud chceme zklidnit roztěkanou mysl, neměli bychom ji zahlcovat na žádné úrovni. Vylaďte si tedy základní koupelnový rituál do jedné vůně, do které sladíte sprchový gel, tělové mléko i deodorant. Vyzkoušejte třeba sedmikráskovou řadu i+m Naturkosmetik. Jemná svěží vůně vás povzbudí na duchu, aniž by vás nepříjemně zahltila. Zároveň vám použití produktů s jednou vůní vytvoří kontinuitu v péči - lépe procítíme celý proces od mytí, přes ošetření tělovým mlékem až po aplikaci deodorantu. Ze tří úkonů je pak najednou jeden souvislý a hlubší.

Hebce hladivá houbička

Na obličej bychom si teď neměli příliš sahat. Takže žádná pohlazení a polibky, maximálně doma v soukromí. Ale pokožka je kontaktní orgán a to, jakým způsobem se jí dotýkáme, nám zpětně dává informaci o tom, jaký je svět kolem. Každodenní masáž obličeje jemňoučkou konjak houbičkou vás přenese do kosmetického nebe. Pokud ji nemáte, tak si možná říkáte, co na ní může být tak extra. Majitelky se jen potutelně usmívají. Tvrdá houbička se totiž ve vodě změní na neskutečně heboučkou věc, která vytváří pocit, jako by vám obličej masírovala spousta jemňoučkých a měkkých bublinek. Pokud nemáte, kdo by vás pohladil, konjak je nutnost. A pokud máte, tak taky :-)

Obličejová masáž

Na obličeji se nachází spousta akupunkturních bodů. Abyste je aktivovali, nepotřebujete jehličky. Stačí vaše prsty a ideálně i vhodný olejíček. Olejové sérum i+m je nejen vysoce regenerační, ale obsahuje slaměnkový éterický olej, který je jeden z nejlepších k povzbuzení ducha a uvolnění depresivních stavů. Používá se i na zmírnění migrén a bolestí hlavy. Naneste ho jemnými krouživými pohyby na navlhčenou pleť  a pokračujte v masáži jemným poklepáváním postupně po celém obličeji. Zvýšenou pozornost věnujte okolí rtů a očí a také tam, kde se vám tvoří nejvíce vrásky. Slaměnka totiž také velmi dobře podporuje regeneraci pleti na buněčné úrovni a funguje tak trochu jako rostlinný botox.

 

Přírodní kosmetika totiž není jen tak obyčejné zkrášlovadlo. Při správném použití funguje na daleko hlubší úrovni a přinese úlevu na fyzické i psychické úrovni i tam, kde byste to nečekali. Vědomou péčí o sebe pak dosáhnete lepších výsledků než prostřednictvím superdrahých a luxusních procedur.

 

Zpět do obchodu