5 letních bestsellerů, které nedáte z ruky

Léto je období minimalismu. Odhazujeme zbytečné oblečení, odlehčujeme kosmetickou péči, prahneme po svěžesti, lehkosti a multifunkčnosti. Na dovolenou chceme jet s čistou hlavou a ne s kufrem kosmetických přípravků. Co skutečně pořebujete, abyste prožili jiskřivé a aktivní léto, ať jste v lese, u vody nebo brouzdáte světovými metropolemi?

Konjak houbička

Malý, ale neskutečně šikovný pomocník. Čistě rostlinná houbička je za suchého stavu tvrdá a odolná, takže s vámi bude cestovat klidně i jen tak pohozená v batohu a nic ji neohrozí. Ale namočte ji na pár minut do vody a stane se z ní to nejhebčí čistítko, jaké vaše pleť kdy zažila. Pleť vyčistí i jen tak samotná, takže vám skutečně stačí voda. Pokud potřebujete odlíčit makeup, můžete použít trochu čistícího mlíčka nebo gelu. Je naprosto perfektní i na smývání pleťových masek. Děti si ji zamilují, protože ničím tak milým a jemňoučkým se ještě nemyly. Pak ji pouze vypláchnete a necháte na vzduchu uschnout. Konjakové houbičky CosmetikaBio na sobě nemají žádné zbytečné plasty a obaly a tu svoji dostanete jen tak v papírové krabiččce, ve které ji můžete klidně nechat cestovat s vámi.

Alun deo

Věříte v síly krystalů? Jestli ne, tak teď začnete. Krystalový deodorant totiž umí doslova zázraky. Ale jen ten pravý alun. Ten poznáte podle krásné čisté struktury, kdy vidíte i na omak cítíte, že držíte opravdu kus nerostu. Alun CosmetikaBio je opravdu čistý, ručně obroušený krystal vybavený šňůrkou na pověšení a lněným pytlíčkem na uschování. Když ho nebudete házet na zem nebo ho nepodrobíte jinému brutálnímu zacházení, bude s vám věrně cestovat kamkoliv. Pokud ho náhodou rozbijete, tak neztratí nic ze své účinnosti, jen budete muset používat menší kousky. A ta účinnost je to, oč tu běží. Alun je jen z nejúčinnějších přírodních deodorantů. Stačí krystal nebo podpaždí navlhčit a párkrát jím přejet po kůži. Nezamezuje pocení, ale omezuje zápach. Není mastný, je absolutně transparentní a hypoalergenní. Snese ho i citlivá a velmi často i atopická pokožka. A jako bonus vypadá naprosto nádherně.

Olejové sérum

Že se vám pokožka v létě mastí víc než dost, děkujeme pěkně? Ani tak olejové sérum nezavrhujte, protože ho v létě rozhodně užijete. Hlavně to Age Plus od  německé značky i+m Naturkosmetik. Je totiž úžasně regenerační, takže přestože věk možná zatím neřešíte, tak sluncem, slanou vodou nebo klimatizací sužovaná pleť možná stárne rychleji, než byste si přáli. S tím se ale hravě vypořádají nejen panenské rostlinné oleje, které sérum obsahuje, jako je makadamiový, arganový nebo avokádový, ale hlavně slaměnkový éterický olej, který je jedním z nejsilnějších anti age olejů. Ne nadarmo říkají slaměnce Angličané i Francouzi “imortelle” neboli nesmrtelná.

Přírodní Opalovací krém

Must have, to je v létě jasné. Ale vybrali jste správně? Konvenční opalovací krémy jsou plné toxických látek, které pronikají rovnou do krve a více škodí než pomáhají. A to nemluvíme jen o chemických filtrech, zbytek tvoří většinou směs ropných derivátů, agresivních konzervantů a syntetických parfémů pochybného původu. Raději sáhněte po novinkovém opalováku i+m Naturkosmetik. Spousta aloe vera zajistí hydrataci a regeneraci pokožky, zatímco dva typy minerálních přírodních filtrů se postarají o perfektní ochranu před sluníčkem. Praktické balení s pumpičkou vám nikde nevyteče, nic nezamastí a vejde se i do toho nejmenšího batůžku.

BB krém

V létě chceme být obzvlášť krásné. Ale na hutné makeupy nebo matné pudry často není chuť. Navíc je pleť většinou natolik v kondici, že stačí nižší krytí než po zbytek roku, nebo dokonce jen lehké sjednocení. Takže přichází čas pro BB krém. Pokud jste ten náš Cosm´etika ještě nezkoušeli, tak to rychle napravte! Je to naprostý bestseller, který se prodává jak housky na krámě a i ty nejnáročnější zákaznice se pro něj nadšeně vracejí. Aby taky ne - inovativní složení pleť zkrášluje, ale zároveň o ni pečuje. Odstín se perfektně přizpůsobí pleti, vyhladí ji a rozjasní. Viditelně zlepší stav pleti jak okamžitě, tak dlouhodobě. Díky obsaženým minerálům chrání i před slunečním zářením, takže při běžném provozu ve městě vám může dokonce suplovat opalovací krém. Na intenzivní opalování ovšem určen není, tam použijte opravdu plnohodnotný opalovák.

Tak který z letních hitů bude váš? Že všechny? Tak hurá pro ně :-)

CosmetikaBio



Zpět do obchodu